Human Talent Consulting /Anita Wesselius
Gericht op ontwikkeling van mens, team en organisatie 


Algemene Voorwaarden


1   Als begeleider ben ik alleen geschikt voor mensen die zoeken naar een vorm van begeleiding waarop begrippen van toepassing zijn als: meedenken, spiegelen, doorvragen, steunen, verdiepen en structureren. Van een behandeling is geen sprake, want begeleiding is geen alternatief voor therapie. Indien je twijfelt of er behandeling nodig is, neem dan contact op met de behandelend arts. 

 

2   Als begeleider ben ik geen adviseur ook al breng ik waar passend ook mijn consultancy achtergrond in. Ik kan je niet vertellen wat wijs is om te doen en wat goed voor je is. Dat is niet mijn rol en daarvoor heb ik als (online) begeleider ook onvoldoende zicht op de totale situatie. Met de informatie die ik krijg kan ik als begeleider mee zoeken naar manieren om je doelen te bereiken, daarbij is het mogelijk dat ik ter inspiratie of ter overweging suggesties doe. 

 

3  Voor de informatie die wordt uitgewisseld geldt wederzijdse vertrouwelijkheid. Als vanzelfsprekend verstrek ik, anders dan door de wet verplicht, geen informatie aan derden over de mensen die ik begeleid. Het is andersom ook u niet toegestaan om mijn reacties als begeleider openbaar te maken. 


4 De online begeleidingen worden per maand vooraf betaald. In de eerste begeleidingsmaand geldt een proefperiode van twee weken. Indien de begeleiding niet bevalt wordt het bedrag van de volledige begeleidingsmaand teruggestort.