Human Talent Consulting /Anita Wesselius
Gericht op ontwikkeling van mens, team en organisatie 


Online Begeleiding 


Al ruim vijftien jaar bied ik online begeleiding. Voordeel van online begeleiding is de snelle reactietijd, geen reistijd en veel flexibiliteit. 

Online begeleiding is zeer geschikt voor werkende mensen, voor mensen die kampen met vermoeidheid, voor mensen die liever schrijven dan praten en voor mensen die erg gesteld zijn op hun privacy. Het is begeleiding vanuit je eigen stoel, op je eigen moment! 

Dat online begeleiding geen afstandelijke vorm van begeleiding is kun je lezen in dit korte artikel van mij met de titel: De begeleider in de achterzak. Een voorbeeld van een online begeleiding bij kanker kun je lezen in een ander artikel met de naam: Wat is normaal bij kanker. Ik bied niet alleen online begeleiding bij kanker, ook bij talentontwikkeling is online begeleiding een effectieve vorm. 

  


De begeleiding vindt plaats in een beveiligde online omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van een unieke op ervaring gebaseerde methodiek. Intensieve begeleiding houdt in dat je mij iedere dag berichten kunt sturen. Meestal reageer ik binnen een paar uur, maar gemiddeld tenminste binnen een dag. Als het dringend is kun je mij ook telefonisch een bericht sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op. Naast de reactie op jouw mail kun je van mij ook vragen en/of opdrachten verwachten die er op gericht zijn inzicht, overzicht en verdieping te bereiken bij de thema's die spelen. 


Online begeleiding kan worden gecombineerd met andere begeleidingsvormen. 


De tarieven voor online begeleiding zijn in onderstaand overzicht in beeld gebracht. Om online begeleiding toegankelijk te maken hanteer ik daarvoor niet mijn gebruikelijke uurtarief. Onderstaande tarieven kan ik mogelijk maken doordat ik deze werkzaamheden afwissel met andersoortige opdrachten zoals trainingen, projecten en procesbegeleiding binnen organisatie-context. 

De tarieven zijn inclusief BTW. Voor niet genoemde mogelijkheden geldt een prijs op basis van een offerte. Er is veel bespreekbaar, omdat ik graag de ondersteuning mogelijk maak die bij jou past. Financiering door de werkgever is een reële optie en ik kan helpen met de argumentatie. 


Startpakket voor een maand intensieve individuele          online begeleiding op maat

 Maandprijs  € 150,-

Vervolgpakket voor een maand intensieve individuele   online begeleiding op maat 

Maandprijs  € 125,-Helaas is er geen vergoeding mogelijk door de zorgverzekering. Voordeel daarvan is wel dat er voor de begeleiding geen verwijzing nodig is en dat er geen gegevens hoeven te worden geregistreerd voor de zorgverzekering. 


De duur van de begeleiding hangt volledig af van de behoefte. Begeleiding van een maand heeft al veel effect.  Je kunt besluiten het daarbij te laten en eventueel op een later moment nog eens aankloppen. Maar het is ook mogelijk om voor langere tijd gebruik te maken van de begeleiding. 


Zie hier voor de voorwaarden.