Human Talent Consulting /Anita Wesselius
Gericht op ontwikkeling van mens, team en organisatie 


Stervensbegeleiding

Het is zwaar om te weten dat je binnenkort zult sterven. Heel pijnlijk om afscheid te moeten nemen van de mensen die je lief hebt. Sterven brengt heftige gevoelens met zich mee. Als je weet dat je het leven los zult moeten laten, kan het zijn dat je behoefte hebt aan ondersteuning bij het structureren en doorleven van je gedachten en gevoelens. Ik kan helpen de woorden te vinden voor de essentiële dingen uit jouw leven. Helpen om de eventuele losse eindjes met elkaar te verbinden. Ook kan ik gesprekken met naasten begeleiden om zo samen stil te staan bij het naderende afscheid en het delen van de gevoelens daarover.


 

Stervensbegeleiding is altijd maatwerk. Op een flexibele manier wordt de begeleiding aangepast aan de veranderende omstandigheden en behoeften (zowel qua vorm, inhoud, duur, frequentie en plaats). Begeleiding kan mede aan huis in Hilversum en het gehele Gooi, maar omdat online stervensbegeleiding ook mogelijk is, kun je ook in de palliatieve fase bij mij terecht als je verder weg woont. 


Een persoonlijke afscheidsspeech

Zelf aan het woord op de eigen uitvaart.... Persoonlijker kan het niet. Ik denk mee, facilitair en zorg dat jouw verhaal goed in beeld worden gebracht met een filmpje dat tijdens de afscheidsceremonie gebruikt kan worden.


 

Het kan ook gaan om iets wat je nog graag kwijt wilt. Zie hier ter illustratie het volgende filmpje: Meerdaagse begeleiding


Begeleiding bij de voorbereiding op het levenseinde is ook mogelijk in de vorm van een meerdaagse begeleiding, eventueel samen met jouw naasten. Het is mogelijk om daarbij gebruik te maken van Residentie Gaasterland, zie www.residentiegaasterland.nl. Zie ook Meerdaags aanbod

 

 


Wil je het aanbod verder onderzoeken, dan kun je hier contact met mij opnemen of je opgeven voor de nieuwsbrief.