Human Talent Consulting /Anita Wesselius
Gericht op ontwikkeling van mens, team en organisatie 


De Tarieven 

De tarieven voor online begeleiding zijn in dit overzicht in beeld gebracht. De tarieven zijn inclusief BTW. Voor niet genoemde mogelijkheden geldt een prijs op basis van een offerte. Er is veel bespreekbaar, omdat ik graag de ondersteuning mogelijk maak die bij jou past. Financiering door de werkgever is een reële optie en ik kan je helpen met de argumentatie. Mantelzorgers kunnen navraag doen bij de gemeente of financiering mogelijk is vanuit de WMO. Begeleiding kan ook worden geschonken zie begeleidingsbon. Voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar geldt een aangepast tarief van 50%. 


Startpakket voor een maand intensieve individuele          online begeleiding op maat

 Maandprijs  € 125,-

Vervolgpakket voor een maand intensieve individuele   online begeleiding op maat 

Maandprijs  € 100,-


Helaas is er geen vergoeding mogelijk door de zorgverzekering. Voordeel daarvan is wel dat er voor de begeleiding geen verwijzing nodig is en dat er geen gegevens hoeven te worden geregistreerd voor de zorgverzekering. 


De duur van de begeleiding hangt volledig af van de behoefte. Begeleiding van een maand heeft al veel effect.  Je kunt besluiten het daarbij te laten en eventueel op een later moment nog eens aankloppen. Maar het is ook mogelijk om voor langere tijd gebruik te maken van de begeleiding. 


Zie hier voor de voorwaarden.